tirsdag den 7. oktober 2008

Remember the milk

Princippet med at alle ens handlinger og overvejelser skal være tilgængelige, når blot man er online, og princippet med at dele alt med (udvalgte) andre er jo egentlig godt nok, men alligevel synes jeg i første omgang blot jeg har fået endnu et websted at holde styr på, lagt oven i de mange andre, der burde checkes for daglig status og udvikling. Jeg synes nemt man kan miste overblikket - mon Rtm gør det nemmere? Jeg ser, at man kan få mail-påmindelser, måske det kan hjælpe? Det må jeg prøve at arbejde videre med.
Problemet med at dele sine opgaver med andre er måske, at disse enten ikke selv kan se lyset i de nye sider, man oplyser dem om, eller at der ikke rigtigt er nogen at dele noget med --- mange arbejdsopgaver deles jo allerede ved de interne drev og mapper --- eller også har vennerne allerede travlt med at dele noget med en masse andre? - Eller er det bare mig, der ikke synes, at det rigtig letter?

onsdag den 1. oktober 2008

StumbleUpon

Denne tjeneste kendte jeg ikke og min første fornemmelse er, at det også bliver et kortvarigt bekendtskab. Men nu giver jeg den lige en chance. Jeg synes måske nok, at interesse-valgs-siden er lidt for grovmasket for mig -- og dog faldt jeg over et par sjove sider, meeeen.... nu får vi se